TheartofbeingINTIMATE

serie 7 speelse avonden over intimiteit

“Don’t count on sex to be the door to intimacy. It’s the other way around: first develop intimacy skills. Then make love to enjoy them.” (Margot Anand)

TheartofbeingINTIMATE

Wij mensen kennen allemaal een diep verlangen naar intimiteit, naar nabijheid en gevoelde verbondenheid.
EN
We kunnen er vaak ook zo van schrikken als er iemand echt dichtbij komt of als we intiemer met onszelf worden.

In intiem contact ontmoeten we ook alles wat dat intieme contact in de weg staat: schaamte, zelfkritiek, zelfafwijzing, schuld, en meer!
Het toebewegen naar meer intimiteit werpt dus ook het licht op wie we zijn. Groeien in intimiteit is dus ook groeien in zelfkennis en bewustwording.

We werken met de speelse, ervaringsgerichte werkvorm “Ritual Play” en sharings om ons eigen innerlijk landschap beter te leren kennen en om in meer vrijheid te kunnen gaan genieten van intiem contact. We werken altijd in overeenstemming en blijven gekleed.

Ritual Play:

Stel je voor, een mat, 2 personen, speeltijd en een veilige plek.

En dan, tijd om te spelen, te onderzoeken, naderbij te komen, je verlangen te volgen, aan te raken, eerlijk te zijn, jezelf te zijn.

En dan ook tijd om te delen: wat werd er geraakt, waar heb ik van genoten en waarvan helemaal niet, welk patroon werd zichtbaar, wat zijn mijn grenzen en hoe ga ik daar mee om?

Ritual Play is permissie om te spelen, te lachen, te huilen, te genieten, te schuren, te voelen en tot expressie te komen.

Ritual Play is gelegenheid om intimiteit te onderzoeken, met een ander, met jezelf.

Ritual Play is een spiegel: wat gebeurt er in mij? hoe leef ik mijn verlangen (niet)?

Wij mensen kennen allemaal een diep verlangen naar INTIMITEIT, nabijheid, gevoelde verbondenheid EN we kunnen er vaak ook zo van schrikken als iemand echt dichtbij komt (fysiek, emotioneel, energetisch).

In deze workshop gaan we spelen en spelen we “Ritual Play”.

Ritual Play geeft permissie en gelegenheid om te spelen en de thema’s rondom intimiteit op een speelse en diepgaande manier te onderzoeken.

Let’s PLAY!

16 september 2019 @ 19:00
19:00 — 22:00 (3h)

Sacred Space Bilthoven

Mariska, Rens

Tickets